Παρί Σεν Ζερμέν vs Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα προσπαθήσει να ανατρέψει το έλλειμμα ενός γκολ όταν υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ στον ημιτελικό του Champions League.

Η Γερμανική ομάδα κέρδισε 1-0 στον πρώτο αγώνα παρότι αουτσάϊντερ στις νομιμες εταιριες στοιχηματων. Ο Νίκλας Φούλκρουγκ ήταν ο σκόρερ στο 36ο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτό ήταν το τρίτο του γκολ στη διοργάνωση αυτή τη σεζόν. Μετά από ένα κακό πρώτο ημίχρονο, η Παρί Σεν Ζερμέν έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ισοφαρίσει στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κίλιαν Μπαπέ να έχει μια προσπάθεια στο εσωτερικό δοκάρι πριν ο Ασράφ Χακίμι χτυπήσει το δοκάρι λίγες στιγμές αργότερα. Ο Φούλκρουγκ θα έπρεπε να είχε σκοράρει μετά από εξαιρετική δουλειά στα δεξιά από τον Τζέιντον Σάντσο, αλλά ο επιθετικός μπόρεσε να χτυπήσει πάνω από το δοκάριαπό πέντε μέτρα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν καλύτερη από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στον πρώτο νοκ-άουτ γύρο και την Μπαρτσελόνα στα προημιτελικά. Οι Καταλανοί κέρδισαν 3-2 στο πρώτο ματς, αλλά η Παρί κατάφερε να εξασφαλίσει μια θεαματική νίκη με 4-1 στον δεύτερο αγώνα. Η Παριζιάνικη ομάδα θα μπορούσε πλέον να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του τουρνουά που θα φτάσει στον τελικό αφού έχασε το πρώτο ματς στις φάσεις των νοκ-άουτ.

Αλλά κάτι άλλο θα μπορούσε να είναι πρόβλημα — η εντός έδρας φόρμα. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει κερδίσει μόνο τρεις από τους οκτώ τελευταίους αγώνες της στο Παρκ ντε Πρενς. Επιπλέον, ο Ενρίκε θα είναι χωρίς τον αμυντικό Λικά Ερναντέζ, ο οποίος υπέστη έναν καταστροφικό τραυματισμό στο γόνατο που θα τον αποτρέψει από το να παίξει στο EURO 2024. Ο Πρεσνέλ Κιμπεμπέ είναι επίσης εκτός δράσης, καθώς και οι Λαιβίν Κουρζαουά και Σέρχιο Ρίκο.

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ απέκλεισε την PSV και την Ατλέτικο Μαδρίτης στους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης. Η εντός έδρας φόρμα ήταν καθοριστική για την επιτυχία, κατάφεραν να κερδίσουν την PSV με 2-0 και την Ατλέτικο με 4-2 στην Γερμανία. Και, φυσικά, η αναφερόμενη νίκη με 1-0 επί της Γαλλικής ομάδας την περασμένη εβδομάδα.

Η εγχώρια φόρμα δεν είναι στο υψηλότερο επίπεδο, παρά τη νίκη με 5-1 επί της Άουγκσμπουργκ το περασμένο Σαββατοκύριακο. Προηγουμένως είχε ισοπαλία 1-1 με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και έχασε με 4-1 από την Λειψία.

Επιπλέον, ο κόουτς Τέρζιτς έχει κάποια προβλήματα τραυματισμών. Ο δεξιός μπακ Τζούλιαν Ράερσον, ο οποίος δεν συμμετείχε στον ήττα της Άουγκσμπουργκ, χαρακτηρίζεται ως αμφίβολος με κράμπα. Οι Ραμί Μπενσεμπαΐνι, Ζιλιέν Ντουρανβίλ και Σεμπαστιάν Αλέ παλεύουν επίσης με τραυματισμούς. Ο Καρίμ Αντεγέμι υπέστη ένα χτύπημα το Σαββατοκύριακο και θα αξιολογηθεί την Τρίτη.

Πρόγνωστικα Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ:

Θα δώσω πλεονέκτημα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Υπάρχουν δύο λόγοι: πρώτος, το πλεονέκτημα έδρας, ενώ ο δεύτερος είναι η σύνδεση με τις ομάδες. Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τον Κίλιαν Μπαπέ, έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Έχει σκοράρει 48 γκολ σε 72 συμμετοχές στο UEFA Champions League, απολαμβάνοντας τα γκολ με τη Μονακό (9 αγώνες, 6 γκολ) και την Παρί (63 αγώνες, 42 γκολ). Η Παρί είναι τεράστιο φαβορί σε αυτό το ματς, αλλά εξεπλάγην όταν είδα τις πιθανότητες. Είναι πολύ χαμηλά και γι’ αυτό θα προτείνω μια «ελαφριά εκδοχή» χάντικαπ. Η επιλογή κερδίζει εάν η Παρί Σεν Ζερμέν κερδίζει με δύο ή περισσότερα γκολ. Επιπλέον, το ποντάρισμά σας επιστρέφει εάν η Παρί κερδίσει με ακριβώς ένα γκολ.

Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον Μπορούσια Ντόρτμουντ: Παρί Σεν Ζερμέν -1,0 AH @ 1,76 στις νομιμες εταιριες στοιχηματων

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.